Za Toneta (English people can-t read this)
- Posted by alojz.hancic at siol.net Apr 05, 2001
- 502 views
This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_001B_01C0BDD0.6BBEFDA0 charset="iso-8859-1" Zivjo Tone Mislim da sva edina Slovenca ki programirava v Euphorii (ubistvu sem = jest se cisti zacetnik). No kar se registrerane Eu tice mi povej tvoj mail potem pa ti bom lahko = poslal, ker si glih iz SLOVENIJE. Sicer sem jast dobil registrerano EU = tako kot jo bos dobil ti!Moras mi obljubiti da jo bos obdrzal zase = je nikomur prodal ali posodil.Nikomur ne smes povedati da sem ti = registrerano eu poslal jast!!!!!.=20 Povej mi kere programe mas. Igre pa najbrz odpadejo saj imam "presvoh = mlinck".=20 Koncno sem nasel nekoga ki govori SLOVENSKO in programira v EU tako da = mi bo lahko pomagal in ga celo razumel :) Posl mail na alojz.hancic at siol.net (to je druzinski mail tako da me ne = bos klical LOJZE - to je moj oci). Lep Pozdrav Jan Hancic ------=_NextPart_000_001B_01C0BDD0.6BBEFDA0 Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; = charset=3Diso-8859-1"> <META content=3D"MSHTML 5.50.4522.1800" name=3DGENERATOR> <STYLE></STYLE> </HEAD> <BODY bgColor=3D#ffffff> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Živjo Tone</FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT> </DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Mislim da sva edina Slovenca ki = programirava v=20 Euphorii (ubistvu sem jest še čisti = začetnik).</FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>No kar se registrerane Eu tiče mi = povej tvoj mail=20 potem pa ti bom lahko poslal, ker si glih iz SLOVENIJE. Sicer sem jast = dobil=20 registrerano EU tako kot jo boš dobil ti!
Moraš mi = obljubiti da jo boš=20 obdržal zase je nikomur prodal ali posodil.Nikomur ne smeš = povedati da sem ti=20 registrerano eu poslal jast!!!!!. </FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Povej mi kere programe maš. Igre = pa najbrž odpadejo=20 saj imam "prešvoh mlinčk". </FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Končno sem našel nekoga ki = govori SLOVENSKO in=20 programira v EU tako da mi bo lahko pomagal in ga celo razumel = :)</FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Pošl mail na <A=20 href=3D"mailto:alojz.hancic at siol.net">alojz.hancic at siol.net</A> (to je = družinski=20 mail tako da me ne boš klical LOJZE - to je moj = oči).</FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT> </DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT> </DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Lep Pozdrav</FONT></DIV> <DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Jan = ------=_NextPart_000_001B_01C0BDD0.6BBEFDA0--